Suoramyynti

Maito

Myymme maitoa tilaltamme suoraan asiakkaan omiin astioihin joka päivä hintaan 1,40 €/litra. Maksun voi suorittaa kortilla, käteisellä tai tilisiirrolla. Maidon myyntiajat ovat arkisin 8.30-9.00 ja 18.00-19.00, viikonloppuisin ja arkipyhinä 18.00-19.00. Kun tulet hakemaan maitoa, ota mukaasi siis vain oma astia ja mielellään myös tieto oman astiasi koosta.

Maitomme on pastoröimatonta, homogenoimatonta ja lisäaineetonta luomumaitoa. Muita nimityksiä vastaavanlaiselle maidolle ovat mm. raakamaito, tinkimaito ja tilamaito.

Maitomme on parasta laatuluokkaa - E-luokkaa. Luomutilaksi keskituotoksemme on hyvä, noin 9600 l/vuosi. Maitomme rasvapitoisuus oli 26.4.2019 4,2 % ja valkuaispitoisuus 3,3 %. Maito on ruokintaamme perustuen ns. "heinämaitoa" ja se sisältää hyvän omega-3 ja omega-6 rasvahapposuhteen, enemmän konjugoituneita linolihappoja, sekä mm. D-vitamiinia ja beetakaroteenia.

Liha

Myymme lihaa rahtiteurastuksena asiakkaille puolikkaan tai neljännesmullin määrissä, 1-4 kilon vakuumipakkauksissa. Puolikkaan ruhon paino vaihtelee 70 ja 100 kilon väliltä riippuen eläimen koosta, neljänneksen ollessa vielä puolet tästä eli noin 35-50 kiloa.

Noin kahdesta neljään kertaan vuodessa laitamme eläimiä teuraalle. Teuraalle lähdöstä lihan saantiin asiakkaalle menee aikaa noin 2 viikkoa. Tuomme tämän jälkeen lihan asiakkaille kylmäkontillamme tai ne voi hakea tilaltamme Haukiputaalta.

Lihakilo maksaa 13,00 €/kilo luullisen lihan kanssa ja 14,00 €/kilo ilman luullista lihaa.

Lihat tulevat asiakkaalle vakuumiin pakattuina. Paistit ja fileet ovat kokonaisia ja jauheliha kahden kilon pötköissä. Puolikkaaseen ruhoon kuuluu: 45% paisteja, 45% jauhelihaa ja 10% luullista lihaa. Lihat toimitetaan asiakkaiden kotiin vuokralaatikoissa, jotka voi palauttaa tilalle tai kauppojen tavaralaitureille.

Jos sinulla tulee lisää kysyttävää, voit soittaa minulle numeroon 0404123771 (Anton Orava).

Kun tilaat puoli ruhoa saat:

n. 45% jauhelihaa - Vakuumipakattuina 2 kg pakkauksissa.

n. 45% paisteja - Ulkopaisti, sisäpaisti, pyöröpaisti, paahtopaisti, kulmapaisti, ulkofilee ja sisäfilee. Vakuumipakattuina kokonaisina paisteina.

n. 10% luullista lihaa - Etuselkä ja lapa luulla. Pakattuina suojakaasuun max. 2 kg pakkauksissa.

Muuta

Myymme tilallamme myös esimerkiksi ternimaitoa, perunoita ja kolme- ja viisilitraisia teräsmaitoastioita varastojen mukaan. Ternimaito maksaa 8 €/litra.  Teräsastiat maksavat 50 €/3l astia ja 60 €/5 litran astia. Astiat ovat ruostumatonta terästä ja niissä on vuoden takuu. Kysy lisää!

TOP